Illeris 121, Hvalpsund, 9640 Farsø

Hyggeligt fritidshus tæt på fjorden.

Hyggeligt fritidshus tæt på fjorden. Varme soltimer på terrassen, afslappende gåture ved stranden og grønne omgivelser - alt det får du med i købet, når du overtager det hyggelige sommerhus på Illeris 121??. Her på adressen finder du 61 skønne kvadratmeter, der skaber de perfekte rammer for mange afslappende stunder. Du bydes velkommen af en entré, som leder ind til køkken-alrummet, der udgør husets samlingspunkt. Det dejlige opholdsrum indbyder til, at du kan indrette dig med både spiseområde og en hyggelig sofaafdeling, hvor der er rigelig plads til, at man kan samles i godt selskab. Fra køkken-alrummet kan du desuden tilgå en havestue samt en udestue med udgang til den sydvendte terrasse. Huset råder ydermere over et godt værelse samt et lyst badeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine. Fritidshuset er fra 1973, og det står med en træfacade, som understreger husets klassiske udtryk. Det store terrasseareal omkranser det meste af huset og lægger op til, at du kan skabe det hyggeligste udeområde med rig mulighed for at nyde den varme sommersol i private omgivelser. Med til at lokke dig ud i den friske luft er desuden en dejlig have, som du kan sætte dit eget præg på. Som en del af ejendommen får du også et praktisk skur samt mulighed for parkering i husets carport. Du befinder dig her langt væk fra hverdagens stress og jag og placeres i stedet i naturskønne omgivelser blandt grønne skove og tæt på vandet. Med en kort slentretur kan du ankomme ved Illeris Strand, der inviterer både børn og voksne til at dyppe tæerne og læne sig tilbage i det varme sand. Derudover kan du med lethed nå frem til alt det nødvendige med blot fem minutters køretur til Hvalpsund. Her finder du både en Dagli’Brugsen, restaurant med udsigt til vandet samt mange muligheder for at nyde tilværelsen i det fri. Så hvis du drømmer om at glemme dagligdagen for en stund og få dig et fristed, som byder på masser af afslapning og skøn natur, behøver du ikke lede længere!
 
Anneks med 2 rum, samt rum hvor der kan laves toilet. Udestue som du kan gå ud i fra stuen. Anneks og udestue er IKKE registreret på BBR.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg