Pilevej 3, 9620 Aalestrup

Velrenoveret familievilla med lækkert udhus!

Indenfor finder du et fantastisk køkken-alrum, hvor hele familien kan samles, her er der tilmed udgang til husets sydvendte terrasse. I forbindelse med køkken-alrummet er der direkte adgang til husets stue, som er lys og indbydende med en hyggelig åben pejs. I vil desuden finde en lækker børneafdeling med to rummelige værelser og badeværelse. Husets soveværelse er godt udnyttet med skabsvæg med direkte adgang til husets andet badeværelse, værelset har desuden udgang til terrassen. Ydermere finder I et atelier med vaskefaciliteter, rummet kan benyttet til multirum, kreativrum eller noget helt andet, kun fantastien sætter grænser.
 
I kælderen finder I 3 disponible rum med plads til opbevaring.
 
Udenfor venter jer en fantastisk have, som er nem at vedligeholde. Hele haven er sydvendt og du kan derfor nyde hele dagen på den flotte flisebelagte terrasse. Til huset er desuden en carport, et skur med plads til haveredskaber og et udhus, hvor der er installeret vask, vamt/kold vand, masser af lys, kloak og gulvvarme. Udhuset er lavet i 2020 sammen med den indbydende flisebelagte indkørsel, udvendige tagrender og vedligeholdelsesfrit udhæng på hele villaen. 
 
Ejendommen er beliggende i den hyggelige by Aalestrup, hvor der er et rigtig godt lokalsamfund. Fra ejendommen er der kort afstand til skole, institutioner, fritidsaktiviter, indkøb og meget mere.
 
Velkommen til denne fine og villa, som er fuldstændig indflytningsklar, som bare skal ses!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg