Frugtvejen 70, Korsø, 9620 Aalestrup

GLIMRENDE VILLA MED NATURSKØN BELIGGENHED

Velkommen til Frugtvejen 70 i Aalestrup – her ligger en herlig villa der nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til familien eller parret, der er kompromisl øse med b åde design, plads og placering.

Hjemmet er opført i 1900, det har derfor en fantastisk historie og sjæl. Udvendigt bydes man velkommen af indkørslen, med udformning som en gårdsplads. Derudover har hjemmet på en fremragende have, som byder på meget grønt, med mange smukke planter. Boligen tilbyder strålende terrasser, hvor to er delvist overdæ kket – da de ligger på begge sider af huset, har man mulighed for at nyde solens strå ler fra den stå r op til den gå r ned – imens man nyder udsigt over den å bne natur.

Indvendigt i villaen forts ætter herlighederne – og man bliver budt velkommen indenfor gennem den store g æstfri entr é. Det dejlige k økken er holdt i en flot hvid stil, med en hjemlig atmosf ære. Fra k økkenet er der adgang til den gode vinkelstue hvor rummets fine facon og lysindfald g ør at det n æsten ligger op til hyggelige stunder i godt selskab. Der ligger også på stueetagen et rustikt badeværelse, med separat brus, samt et godt værelse. Fra bagindgangen har man adgang til den solrige udestue og den gildesal, der byder på en dejlig atmosfærer, loft til kip og en hems. På førstesalen findes der et værelse, et køkken, badeværelse og et glimrende disponibelt rum, hvorfra man har udgang til den solrige svalegang.

Med marker og smuk natur som naboer får I med denne villa muligheden for at vælge byen fra eller til! I nærområdet finder I masser af smukke vandreruter, hvor I kan gå på oplevelse i den danske natur. Blot en 6 mins køretur til Aalestrups hyggelige by finder I alt lige fra indkøb, takeawaysteder, restauranter til skole, daginstitutioner og friluftsbad. Efter en lang dag ude kan I nemt vende hjem i trygge omgivelser og lade villaens rolige atmosfære omgive jer. Alt i alt en charmerende villa i idylliske omgivelser tæt på bylivet i Aalestrup!

Kan anvendes som fritidshus.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg