Sælg bolig

Overvejer du at sælge din bolig?

 

Hos mæglerringen brænder vi for at give dig den bedste salgsproces og det mest optimale salg af bolig. Vores vision er at gå det ekstra skridt for at give dig den bedste oplevelse og det bedst mulige resultat. Salg af bolig er en tillidssag. Derfor får du altid personlig og engageret rådgivning hos mæglerringen. Det betyder, at du vil have den samme ejendomsmægler tilknyttet under hele vores samarbejde. Hos os er det dig og din bolig, der er i fokus. Det betyder, at du altid kan ringe til os mellem kl. 9.00 – 21.00.

Vi tilbyder selvfølgelig et gratis og uforpligtende salgstjek. Udfyld kontaktformularen herunder og din lokale mæglerringen-ejendomsmægler kontakter dig inden for 24 timer.

Dato

Tidspunkt
Information

Husk, at vælge den butik der ligger nærmest dig, så vil vi kontakte dig indenfor 24 timer, for at tilbyde en gratis og uforpligtende salgsvurdering.


Et udpluk af glade kunder, vi har hjulpet

   

 

 

”Så lykkes det. Fik solgt min bolig, efter den har været til salg hos en anden mægler. Solgt efter halvanden måneds godt samarbejde med mæglerringen som har ydet en super god indsats, man skulle næsten tro, at det var deres egen bolig, der skulle sælges. De har haft hjertet med hele vejen og forstået de problemer og bekymringer man har ved salg af bolig.”

- Henrik

 

 

 

 

”Carl har hjulpet mig i flere omgange med både køb og salg - han kan klart anbefales!!
Han er meget dygtig til sit arbejde og i den forbindelse 100 % ærlig. Det kan være svært at finde ejendomsmæglere, der har disse kvalifikationer! Taler af erfaring.”

- Jan

 

 

 

 

”Det kan mærkes, at mæglerringen er en lokal mægler, der knokler hele døgnet - inklusiv weekender, hvor hele processen var meget behagelig og effektiv. Kan derfor godt anbefale Mæglerringen.”

- Jens

   

Sådan er samarbejdet med os

Når du har udfyldt kontaktformularen ovenfor, vil du, inden for 24 timer, blive kontaktet af din lokale ejendomsmægler fra mæglerringen. Her aftaler vi en tid, hvor vi kan komme forbi til en vurdering af din bolig – gratis og helt uforpligtende selvfølgelig.

Vi mødes i din bolig, hvor du viser os rundt, og sammen tager vi en snak om det fremtidige samarbejde. Nu skal vi hjem og regne.

Når vi har regnet, kontakter vi dig med en realistisk pris og salgsstrategi for din bolig, samt et tilbud på salg.

Hvis du synes, at vi er de rigtige til at sælge din bolig, indgår vi en aftale og får de sidste detaljer på plads.

Herefter har din bolig vores fulde fokus, og vi gør alt, hvad vi kan for at finde de rette købere. Måske de allerede står klar i vores køberkartotek - tjek eventuelt selv om vi skulle have en køber klar til dit hus her: Find køber.