Sælg erhvervsejendom

Ønsker du at sælge din erhvervsejendom

Hos mæglerringen er vi din lokale erhvervsmægler. Vi giver professionel rådgivning vedrørende erhvervsejendomme. I et samarbejde med os, kan du forvente en ærlig, professionel og personlig service. Derfor kan du også altid fange os på telefonen mellem kl. 9.00 – 21.00.

Vil tilbyder:

  • Salg af erhvervsejendom
  • Hjælp til udlejning af erhvervsejendom
  • Vurdering af erhvervsejendom
  • Vurdering af erhvervslejemål

Vi tilbyder selvfølgelig en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Udfyld kontaktformularen herunder og din lokale mæglerringen-ejendomsmægler kontakter dig inden for 24 timer.

Dato

Tidspunkt
Information

Husk, at vælge den butik der ligger nærmest dig, så vil vi kontakte dig indenfor 24 timer, for at tilbyde en gratis og uforpligtende salgsvurdering.


Sådan er samarbejdet med os

Når du har udfyldt kontaktformularen ovenfor, vil du, inden for 24 timer, blive kontaktet af din lokale ejendomsmægler fra mæglerringen. Her aftaler vi en tid, hvor vi kan komme forbi til en vurdering af din ejendom – gratis og helt uforpligtende selvfølgelig.

Vi mødes i din erhvervsejendom, hvor du viser os rundt, og vi tager en snak om det fremtidige samarbejde. Nu skal vi hjem og regne.

Når vi har regnet, kontakter vi dig med en realistisk pris og salgsstrategi for din erhvervsejendom, samt et tilbud på salg.

Hvis du synes, at vi er de rigtige til at sælge din erhvervsejendom, så indgår vi en aftale og får de sidste detaljer på plads.

Herefter har din ejendom vores fulde fokus, og vi gør alt, hvad vi kan for at finde de rette købere/lejere. Måske de allerede står klar i vores køberkartotek.