Din lokale ejendomsmægler i Odense

At handle bolig er et livsvigtigt valg, og det gælder både ved køb og salg. Det ved vi hos Mæglerringen Odense, Karen Friis, og derfor er vores udgangspunkt altid, at du som kunde oplever tryghed og tid, og at du får professionel rådgivning i alle handlens facetter. Ejer Karen Friis har i mere end 25 år virket (arbejdet) som ejendomsmægler og valuar, og har derigennem opnået (en meget) stor erfaring med salg af alle typer ejendomme i Odense og på resten af Fyn.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring din boligsituation. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov, står vi klar med professionel rådgivning – så kig ind i butikken eller kontakt os telefonisk eller på mail.

Hos os er seriøse og realistiske salgsvurderinger en selvfølge!

Vi har et godt lokalkendskab og ved hvad der rører sig på boligmarkedet. Det kombineret med et professionelt og effektivt salgsarbejde gør, at vi kan sælge eller udleje din ejendom.
Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejendom, så tag kontakt til os, og få en snak om dine ønsker og muligheder

Medarbejdere

Karen Friis

Ejendomsmægler

Marie Egeskov

Sekretær

Kontakt os allerede i dag for en gratis uforpligtende salgsvurdering...

Husk, at vælge den butik der ligger nærmest dig, så vil vi kontakte dig indenfor 24 timer, for at tilbyde en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

september 2020

MTOTFLS
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930